אוכל ומזון

גיליון 56

נובמבר 2019 ו מרחשון ה'תש"ף

לקריאת הגיליון לחצו כאן >>>

הפעם ביקשנו מכם יצירות שנוגעות באחד הצרכים הכי בסיסיים, הכי פשוטים ועם זאת הכי יצריים והכי יצירתיים.

בגיליון זה תוכלו לקרוא שירים וסיפורים טעימים וריחניים. כאלה שלא סתם עוסקים באוכל ומזון, אלא כאלה שבהם האוכל והמזון הם הגיבור האמיתי, הם הלב המניע, הם הדבר שהכול סובב סביבו.

היצירות המשתתפות בגיליון:

  • צנצנות / אלירן דיין (הקדמה)
  • עוגת יום הולדת / אילה אלבאז
  • אשת האופה / יפעת גדות
  • מתכון לימי חול / גליה גל־אלברט
  • שום / שיר גרין
  • עץ חירותי / אביבית כהן
  • הפיתוי / חנה מורג
  • פלפל חריף / מורן קבסו
  • ארוחה קרה / ענת קוריאל
  • ביצה רכה / מירב ריאון
  • אוכל ורעב / מילי שמידט

מייסד: אלירן דיין
עורך אחראי: יאיר בן־חור
עיצוב גרפי ואיורים: רובי גורדון